Nieuwsbrief december 2019

Versterking voor 2020!

In het komende jaar verwelkomen wij twee nieuwe collega's! Hieronder stellen zij zich beide even voor:

Ik ben Floor van de Meulengraaf, sommigen zullen mij herkennen van de stage periode die ik bij de Dierenzorggroep Lek en Linge heb gelopen. Na zes jaar diergeneeskunde studeren in België ben ik weer in Leerdam komen wonen, maar het Bourgondische Belgische leven gaat mij nog steeds goed af. In mijn vrije tijd zul je mij dan ook vaak met vriendinnen uit eten zien gaan en verder rijd ik regelmatig paard. Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan en om jullie bedrijven beter te leren kennen!

Verder gaat onze Hilde vanaf begin januari parttime werken. Op vrijdagen zult u Celine Ringlever aan de lijn krijgen.

Ik ben Celine Ringlever en werk sinds 2017 bij de Dierenzorggroep, waar ik ben begonnen als assistente gezelschapsdieren. Momenteel werk ik hoofdzakelijk in Vianen, maar jullie zullen mij ongetwijfeld in Hilde haar vakanties al een keer in Hoornaar aan de balie of aan de telefoon gesproken hebben. Buiten de kleine huisdieren heb ik zodoende ook interesse in de landbouwhuisdieren ontwikkeld. In mijn vrije tijd loop ik daarnaast veel tussen de paarden en geniet ik van mijn eigen Fjord, Guus. Alvast een fijne jaarwisseling en tot ziens in Hoornaar!

Nieuwjaarswens

Michelle, Kurt, Hilde, Arie Dirk, Michiel, Floor, Lisette en Celine (helaas niet op de foto) wensen jullie fijne feestdagen en een gelukkig en gezond nieuw jaar. De allerbeste wensen voor 2020!

Wij horen graag van jullie. Heeft u vragen, foto's, verhalen of andere suggesties voor de nieuwsbrief, stuur deze naar hoornaar@dierenzorggroep.nl.