Speciale nieuwsbrief COVID-19

Maatregelen COVID-19

Beste klanten,

Voor uw gezondheid en de onze zijn we genoodzaakt om extra maatregelen te nemen om de verspreiding van COVID-19 te minimaliseren. Onze veehouders zijn cruciaal voor de voedselproductie in Nederland, onze aanwezigheid op de bedrijven is hiervan een belangrijk onderdeel. Om ons team gezond te houden en zodoende de dienstverlening die u van ons gewend bent aan u te kunnen blijven leveren, nemen wij de volgende maatregelen:

  • De deur en de balie van de praktijk in Hoornaar blijven tot nader order gesloten. Telefonisch blijven we 24/7 bereikbaar. Ook rijden onze dierenartsen gewoon hun routes.
  • Medicijnbestellingen kunnen enkel telefonisch worden doorgegeven. Als u voor 12u heeft besteld, kunt u de medicijnen dezelfde dag ophalen op de volgende tijdstippen en locaties:
    - Op de locatie Hoornaar kunnen bestellingen tussen 16u en 17u worden opgehaald uit de hal van de praktijk. Mocht u de medicijnen dan nog niet hebben opgehaald, worden deze in het kastje van Hoornaar gezet (de code hiervan kan worden opgevraagd). Mocht u tegelijk met een andere klant uw bestelling ophalen, wacht even op elkaar en denk aan de 1,5 meter afstand.
    - Op de locatie Leerdam kunnen bestellingen na 18u opgehaald worden uit het kastje.
  • Tijdens onze bezoeken op uw bedrijf proberen we zover als mogelijk de 1,5 meter afstand regel te handhaven. Wilt u met ons meedenken?
  • Hoewel wij de kopjes koffie die ons aangeboden worden enorm waarderen, zullen we die vanaf nu voorlopig afslaan.
  • Als u zelf koorts of luchtwegklachten heeft, meldt dit dan alstublieft voor wij een visite bij u komen doen. Wij doen er alles aan om u in die situatie passend te helpen.

Mochten we in de toekomst extra maatregelen moeten nemen, dan verneemt u deze zo spoedig mogelijk van ons. Wij vertrouwen in deze op uw medewerking en danken u voor uw begrip.

Met vriendelijke groeten,

Team Dierenzorggroep Hoornaar

Praktijk Hoornaar: Groeneweg 33a, Hoornaar
Praktijk Leerdam: Parallelweg 3, Leerdam